Jedinečné autá sa zídu v Bratislave

04. júl 2016Publikoval P. Kovács

Majitelia nových i starších, tiež športových, luxusných, či upravených automobilových skvostov sa stretnú 23.júla opäť v areáli nákupného centra Shopping Palace v Bratislave, na Zlatých Pieskoch. Podujatie  Power Tuning party bude hostiť štvorkolesových miláčikov v hlavnom meste už po štvrtýkrát, s cieľom ukázať širokej  verejnosti poklady, ktoré sa ukrývajú v garážach a dielňach po celej republike. Okrem totálne prekopaných show cars budú očakávané i zreštaurované youngtimery, superšporty aj majestátne železá spoza veľkej mláky.

Aby to nebolo len o exhibícii bez nádychu súťaženia, bude možnosť bezplatného registrovania sa do boja o cenné trofeje v rámci seriálu Car Fans Cup 2016. Navyše ako je tomu už dlhšie roky zvykom, tie budú opäť doplnené o zaujímavé kategórie vypísané redakciou časopisu Power magazine. Na "plachte" sa vystriedajú v moderovanom Show&Shine za asistencie fešných dievčat najkrajšie autá, merať sa budú decibely výfukov, hodnotiť krása zvukového prejavu vozidiel a na konci dňa sa po zotmení k slovu dostanú svetelné efekty zabudované do interiéru aj exteriéru vozidiel.

 

Perličkami bohatého programu budú exhibície Mustang klubu a amerických muscle cars, súťaž o najnižšie auto v dvoch kategóriách "Car Limbo", "Sexi car wash", konať sa bude zraz kultovej značky Subaru a k videniu budú aj pomaľované ženské telá... A aby sa netriasli od mohutnej nálože konských síl či extrémnych aparatúr iba karosérie, na potešenie silnejšieho pohlavia príde zatriasť v rámci "Twerk show" zadnými partiami aj profesionálna, ženský tanečná formácia od západných susedov. Záver dňa bude patriť obľúbenému hip-hopu, kedy sa na hlavnom stage predvedie dvojica Baron Respect & Fricy.

 

Dôležitou informáciou pre verejnosť je fakt, že tento festival krásnych áut je bezplatný a ani registrácia do boja o trofeje pre vyladené autá nebude spoplatnená. "Brány" areálu vonkajších parkovacích plôch nákupného centra Shopping Palace sa otvárajú o 12.00, kde sa budú kvôli obmedzenej kapacite púšťať výlučne vozidlá adekvátne zameraniu akcie.

Power Tuning party 2016

Shopping Palace Zlaté Piesky, Bratislava, sobota 23.júl 2016

Harmonogram:         

12.00: otvorenie "brán" areálu zrazu - parkovisko Shopping Palace

12.00: začiatok registrácie do súťaže Car Fans Cup

od 14.00: moderované Show&Shine (predvádzanie vybraných áut na plachte)

15.30: US Car show - pred hlavným stage

16.00: "Car Limbo" - súťaž o najnižšie auto zrazu - pred hlavným stage

od 16.30: bodovanie tuningu (kategórie Power magazine)

17.00: meranie dB výfukov

18.00: Sexi car wash

19.00: Twerk dance show - hlavný stage

20.00: Odovzdanie cien - hlavný stage

21.00: Baron Respect & Fricy - hlavný stage

21.00: Hodnotenie "light tuning"

 

FB - udalosť Power Tuning Party 2016