Športové brzdové kotúče Rotinger: Keď potrebuješ skutočné brzdy

07. február 2018Publikoval P. Kovács

Mať v aute poriadne brzdy je úplne základným predpokladom pre bezpečnú jazdu. Ak ste pracovali na zvyšovaní výkonu určite nezabudnite ani na brzdovú sústavu. Brzdový účinok musí byť adekvátny očakávaným jazdným vlastnostiam, výkonu vozidla a jeho hmotnosti. Predstavíme vám nové brzdové kotúče Rotinger, ktoré sú určené pre upravené ale aj sériové autá.

Rotinger je značka patriaca spoločnosti Union Parts, ktorá sa považuje za jedného z popredných hráčov v rámci segmentu autodielov v Európe. Športové brzdové kotúče Rotinger bez problémov naplnia aj očakávania tých najnáročnejších motoristov. K dispozícii sú v rôznych prevedeniach a na ich výrobu sa využíva len tá najkvalitnejšia oceľ. Kotúče sú tak mimoriadne odolné, ani pri náročných jazdných podmienkach nehrozí ich zvlnenie či zhoršenie brzdného účinku.


Brzdové kotúče Rotinger sú vyrobené z kvalitných materiálov odolných voči zvlneniu


Hlavnou prioritou pri vývoji a výrobe brzdových kotúčov Rotinger je dosiahnutie maximálneho brzdného účinku a čo najdlhšej životnosti. Tieto kotúče sú tak ideálne nielen na športovú jazdu ale aj na bežné každodenné jazdenie. Aktuálne sú brzdové kotúče Rotinger dostupné v piatich rôznych prevedeniach a pre svoje auto si tak môžete vybrať presne podľa vašich potrieb. Každý z kotúčov je vybavený drážkou na odvetrávanie, pričom trom typom pomáha aj dierovanie. Brzdové kotúče sa tak neprehrievajú ani pri intenzívnejšom brzdení.


Ak stojíš pred výberom tých správnych brzdových kotúčov pre tvoje auto, určite by si sa mal zaujímať aj o úroveň kvality vo výrobe. Tá totiž značne ovplyvňuje finálnu kvalitu produktu, ktorá je pri brzdových kotúčoch kľúčová práve kvôli životnosti a účinnosti. Spoločnosť Union Parts vyrába brzdové kotúče Rotinger na najmodernejších strojoch, ktoré sú precízne nastavené tak, aby každý kotúč spĺňal náročné kvalitatívne predpoklady.


Vďaka tomu môžeš pri brzdových kotúčoch Rotinger počítať s kvalitnými prevedením, nízkym koeficientom oderu a zároveň dlhou životnosťou. Veľkou výhodou je nepochybne aj šírka celkovej ponuky kotúčov Rotinger. Aktuálne sú tieto brzdové kotúče dostupné pre vyše 900 rôznych modelov áut, pričom najnovšie rozšírenie ponuky sa týka aj vyše 50 modelov od kórejských a japonských výrobcov. Brzdové kotúče Rotinger sú tak dostupné pre väčšinu bežných modelov a to v rôznych triedach.


Brzdové kotúče ROTINGER High Performance
Skratka HP pri označení nových brzdových kotúčov Rotinger neznamená nič iné než High Performance. A o tom, že si toto označenie nové brzdové kotúče Rotinger zaslúžia, ťa presvedčia hneď viacerými spôsobmi. Výrobca popracoval na zložení materiálu, z ktorého sú vyrobené. Do oceľovej zliatiny boli primiešané uhlíkové zložky, vďaka ktorým sú kotúče odolnejšie voči vysokým teplotám a zároveň toto riešenie prispieva k zníženiu vibrácií počas brzdenia. V prípade brzdových kotúčov Rotinger HP sa môžeš spoľahnúť na lepší brzdný účinok a dlhú životnosť. Zároveň sú brzdy dostatočne odolné voči tzv. efektu vädnutia. Kotúče Rotinger HP sú dostupné v štandardnom, ale aj vylepšenom tuning prevedení či vo variante so zvýšenou antikoróznou ochranou.


Hlavné výhody brzdových kotúčov Rotinger:

  • Kvalitné spracovanie
  • Vhodné na športové aj každodenné jazdenie
  • Dostupné pre vyše 900 rôznych modelov
  • Výroba na vysokej kvalitatívnej úrovni
  • Odolné voči zvlneniu a vyšúchaniu
  • K dispozícii aj pre veľké SUV
  • 5 rôznych jedinečných dizajnov
  • Drážky a dierky pre lepšie odvetrávanie a účinnosť

Viac info o brzdách ROTINGER klikni sem:

Tieto športové kotúče ROTINGER vysokej kvality si môžeš objednať a zakúpiť na týchto adresách: www.rotinger.tuning.sk alebo priamo píš na info@tuning.sk