Súťaž o nové osvetlenie ŠTARTUJE!

14. február 2014Publikoval P. Kovács

Spoločnosť Osram a.s. a Power magazine vyhlasuje súťaž o kompletnú výbavu auta špičkovým interiérovým aj exteriérovým osvetlením v celkovej hodnote približne 700€. Balík, ktorý jeden z Vás vyhrá zahŕňa:

- Denné svietenie ako náhradu hmlových svetiel, ktoré budú slúžiť ako denné svietenie, pri súčasnom zachovaní si funkcie hmlových svetiel Osram DRL FOG KIT
- Doplnkové denné LED svietenie - výmenu parkovacích žiaroviek za LEDriving žiarovky
- Výmenu žiarovky stretávacích svetiel za výkonné žiarovky Osram Night vision - podľa typu H1/H3/H4/H7
- Výmena žiarovky diaľkových svetiel za výkonné žiarovky Osram Night vision - podľa typu H1/H3/H4/H7
- Výmena osvetlenia ŠPZ za LEDriving
- Osvetlenie interiéru a prahov predných dverí novinkou Osram Wireless ambient light, bez nutnosti kabeláže, či inej náročnej montáže

Do súťaže sa môže zapojiť ktokoľvek, kto vlastní atraktívne upravené, športové alebo luxusné auto, ktoré by rád obdaril kvalitným exteriérovým i interiérovým osvetlením Osram. Podmienkou je účasť na dvoch tohtoročných kolách Power fest (1.máj Slovakia Ring a 5.júl letisko Boľkovce), na zraze Power Tuning party Bratislava dňa 26.júla a na bratislavskom Autosalóne 2014, v expozícii časopisu Power magazine, v dňoch od  8.-13.apríla.

sutaz Osram
Do 15.3 pošlite fotku svojho auta a kontaktné údaje (meno, adresa, telefónne číslo) na e-mailovú adresu info@powermagazine.sk a možno práve vaše vozidlo zaujme najviac zástupcov spoločnosti Osram a.s.. Darčekový balík samozrejme aj po skončení sezóny ostáva majetkom výhercu.