Úspešný lov na domáce skvosty

17. júl 2014Publikoval P. Kovács

Azda nikdy doposiaľ nebolo aktuálne vydanie slovenského dvojmesačníka Power magazine tak bohaté na mašinky z domova, ako je tomu práve teraz. Čitatelia tohto titulu sú zvyknutí na pestrosť výberu jednotlivých kúskov od výkonových - pretekárskych projektov, cez stylingové šperkovnice až po pouličné decentky, ale spomedzi piatich vozov v júlovom vydaní, postavených v úplne odlišnom poňatí, si dozaista nájde každý svojho favorita.

Mercedes W124 tuning 

Už pri pohľade na titulnú stránku udrú do očí dve tvrdé železá, určené na odlišné motoristické disciplíny. Drag-medveď z Rimavskej Soboty v podobe aj vizuálne uhladenej 124-ky ukrýva poriadne výkonné naftové kachle, kým oranžová kráska BMW M3 driftéra Reného Alexandra japonskú strojovňu s kódovým označením 2JZ.

Renault Clio tuning 

Fanúšikovia moderného streetového štýlu si prídu na svoje čítaním recenzie Jakubovho Renaultu Clio Grandtour, naopak milovníci amerických svalov sa môžu tešiť na článok o skvoste Viper ACR 1:33 Edition. Posledným predstaviteľom slovenskej scény je vkusne vyladená stálica tuningového neba - Volkswagen Golf druhej generácie. "Šedá eminencia" z garáže Juraja, zvečnená na nádherných fotografiách bude určite v každom detaile inšpirovať prívržencov európskej klasiky.

Viper ACR

Golf MK2 tuning

power magazine