AMTS Budapešť

04. apríl 2014Publikoval P. Kovács

Prestavané a vyladené tátoše strednej Európy sa už tradične prvý krát v roku predstavili v Budapešti na veľkolepej výstave Auto, Moto a Tuning Show - AMTS. Grandiózna prehliadka dvoj a štvorkolesových kreácií sa v roku 2014 konala v dňoch 21. až 23.marca a vystavovatelia i diváci si to nasmerovali do obvyklého dejiska výstavného areálu Hungexpo. Okrem expozícií automobilových a motocyklových značiek tu boli k videniu kompozície tuningových firiem, klubov a národných výberov, medzi ktorými opäť chýbala ani slovenská výprava.

VW Golf 5 tuning

Recenzia tohto vydareného Golfu zo Slovenska vás čaká už v májovom čísle Power magazínu.

Na tejto akcii samozrejme nemohol chýbať ani štáb Power magazínu a v májovom vydaní nášho dvojmesačníka vás čaká obsiahla reportáž zameraná na tie najobdivuhodnejšie kúsky. Teraz však ponúkame menšiu degustáciu bohatého tuningového menu, s ktorým sme sa popri celodennom rozprávaní sa s mnohými známymi tvárami konfrontovali v metropole Maďarska.

Opel Calibra tuning

"Gabo je späť!" Oranžová Calibra z Nových Zámkov už potrebovala zmenu. Siahlo sa na bodykit, zadné svetlá, pribudol airbrush a úplne nový je interiér spolu so zástavbou v kufri.

Mazda RX7 tuning

Miškovi Dibalovi sa po rokoch pretekania v autocrose zapáčil performance tuning. Jeho JAP-hardcore bodoval aj v Budapešti.

Lada tuning

Krásna Lada 1200 kombi patrila medzi našich favoritov výstavy.

VW Beetle tuning

Expozícia renomovanej európskej výstavy Tuning World Bodensee bola hodná jej mena. Tieto neskutočné stylingové kreácie patria jednoznačne do špičky v EU.

Opel tuning

VW Golf tuning

Audi RS5

Konkávne Vosseny boli priam vymyslené AJ na RS5-ku. Celkový dojem tejto ušľachtilej decentky bol bezchybný.

custom car

"Welcome to Miami..."

foto: Boholy