Buď jedinečný so štýlovou úpravou svojich pneumatík za pomoci Tire Style Slovakia

27. marec 2018Publikoval P. Kovács

Ozdobou tvojho auta nemusia byť iba samotné disky, ale aj vzhľad pneumatík. Najmä vtedy, ak sa o ne dobre staráš a zároveň ich vylepšíš o kontrastný farebný nápis. Táto úprava je stále obľúbenejšia, pneumatiky takto získajú celkom jedinečný look. Navyše, ani v tomto smere sa fantázii medze nekladú a nápis môže vyzerať presne podľa tvojich predstáv.

Farebné nápisy na pneumatikách oživia ich vzhľad

 
Pre každého, kto chce svoje auto osviežiť originálnou úpravou prinášame možnosť objednať si nápis na pneumatiky podľa vlastného výberu. Vybrať si môžeš z rôznych farieb, fontov a k dispozícii sú aj špeciálne znaky. Najobľúbenejšou voľbou je však označenie loga výrobcu pneumatík či iného štýlového označenia, ktoré je umiestnené na pneumatikách. Prilepenie nápisu na pneumatiky zvládneš  bezproblémov sám aj bez zvláštnych či špeciálnych skúseností v oblasti stylingu.


Nápis na pneumatikách môže byť presne podľa tvojich predstáv. K dispozícii je väčšina bežných fontov písma, medzi ktorými nechýbajú ani originálne typy písma výrobcov pneumatík. Tebou navrhnutý nápis teda bude presne sedieť s originálnym označením pneumatiky. Dodajme, že nápis na pneumatikách je dostatočne odolný voči vonkajším vplyvom, aj proti silným valivým odporom pneumatík, všeobecne známej striekacej „wapke“ a podobne.


Tento štýlový nápis si môžeš na pneumatiku nalepiť už v priebehu niekoľkých sekúnd. Je to úplne jednoduché, nápis je dodávaný na prenášajúcej fólii, odtiaľ ho stačí odlepiť a citlivo prilepiť na požadované miesto na pneumatike. Následne stačí nápis na niekoľko sekúnd jemne pritlačiť. Na nalepenie nepotrebuješ použiť žiadne špeciálne vytvrdzovadlo, alebo lepidlo či iné príslušenstvo. Stačí keď bude pneumatika dostatočne čistá, a pokiaľ tomu tak nie je, tak miesto lepenia na pneumatike je potrebné ošetriť liehom, najlepšie technickým benzínom.

Túto novú sezónu môžeš vypáliť naplno, a bez žiadneho stresu :). Čaká ťa jednoducho pohoda a relax na tuningových zrazoch. Aj takto so štýlovo-upravenými pneumatikami môžeš prilákať nejedno zvedavé oko okoloidúcich ;).

"Máš záujem o takéto originálne a cool písmenká? Neváhaj nás kontaktovať, radi ti pomôžeme so správnym výberom pre tvoje auto!"