"Iný svet" - SEMA 2014

15. január 2015Publikoval P. Kovács

Výstava? Show? Autosalón? Nie... SEMA je pojem, zahŕňajúci v sebe všetko to, čo pre milovníka tuningu znamená blaženosť, sen a vizuálne vyvrcholenie. Každoročne usporiadaná výstava upravených áut v Las Vegas je dlhé roky úplnou špičkou pomysleného ľadovca scény, ktorá hýbe ľuďmi celého sveta v priereze úplne všetkých vekových kategórií. Kto tam ešte nebol, ten nepochopí.

sema las vegas

Rôznorodosť exponátov, šialenosť ľudskej kreativity, množstvo áut, ktoré by na zrazoch v EU totálnou dominanciu kasírovali trofeje Best of best je až nepredstaviteľné, ako ani celková rozloha výstavných hál a priľahlých priestranstiev výstaviska Las Vegas Convention Center. Na dokonalú prehliadku tisícok umeleckých diel na štyroch kolesách návštevník nemá šancu a ako sami vidíte na fotografiách, väčšina kúskov by si zaslúžila zvlášť min.6 strán v našom časopise a 2 hodiny kláňania sa pri ňom pri konfrontácii naživo.

sema las vegas 

Po niekoľkých "slabších" ročníkoch počas krízy sa už vlani vrátili staré dobré časy a v tomto roku to bol z kvalitatívnej stránky a stránky vkusnosti a štýlu opäť posun dopredu. Hlavne v USA fungujúce - presnejšie rozkvitajúce dielne, tuningové firmy a výrobcovia najrozličnejších dielov a doplnkov sa prezentovali nádhernými kreáciami, pri ktorých samozrejme nemohli chýbať Pánom Bohom (alebo chirurgom) štedro obdarené typické Američanky, ani exotické a veľmi obľúbené Aziatky.

sema las vegas 

V aktuálnom vydaní dvojmesačníka POWER MAGAZINE vám prostredníctvom obsiahlej - 10 stranovej fotoreportáže ponúkame inšpiratívny náhľad do tohto "iného sveta".

sema las vegas

sema las vegas

sema las vegas

sema las vegas

sema las vegas

sema las vegas

sema las vegas

sema las vegas

power magazine

foto: Kevve