POWER TUNING PARTY 2013

17. jún 2013Publikoval P. Kovács

Mimoriadne úspešný príbeh prvých dvoch ročníkov jedinečnej motoristickej akcie Power Tuning party pokračuje a z južnej časti stredného Slovenska sa presúva do hlavného mesta! Návštevníkov čaká v tomto roku, v lukratívnom areáli nákupného centra Shopping Palace v Bratislave s bohatým programom a unikátnymi atrakciami. Jednodňová motoristická show sa bude - pokračujúc v tradícii opäť niesť v duchu nádherných, prestavaných áut, famóznych vystúpení a obľúbeného hudobného žánru hip-hop.

Na dejisko koncom júla dorazia upravené vozy s cieľom zápolenia v jednotlivých kategóriách šampionátu Cocaine Tuning Battle 2013 a vybojovania si trofejí v doplnkových kategóriách. Okrem tuningových automobilov sú do exkluzívneho dejiska zrazu očakávané i oldtimery, luxusné superšporty, audio show car-y a tiež aj custom bike. Najkrajšie autá sa navyše predstavia v moderovanom tzv. Show&Shine na vyhradenej ploche s asistenciou nádherných modeliek. Ani tento rok sa Power Tuning party nezaobíde bez hlasitého revu motorov - merať sa budú decibely výfukov a hodnotiť aj krása zvukového prejavu vozidiel. Ako je to zvykom pri takýchto akciách, decibely sa nebudú šíriť len z kovových rúr, ale aj z extrémnych auto hi-fi systémov. Subwoofre sa budú triasť pod taktovkou profesionálnej poroty v rámci súťaže dB Drag vo vyhradenej zóne. Prvý krát do Bratislavy zavíta aj jedinečná LOW RIDER show z Viedne, v ktorej divákov presvedčí o "tanečných" schopnostiach špeciálne prestavaný,  prekrásny veterán "Porno-Benz". Podvečer sa k slovu dostane populárna disciplína „Light tuning“ s nádhernými svetelnými kreáciami v interiéroch a tiež exteriéroch vyleštených áut.

Power Tuning party

Popri kochaní sa v kráse jedinečných automobilov si na svoje prídu i fanúšikovia populárnej hudby a extrémnych športov. Na hlavnom pódiu sa predvedie stálica popovej scény IGOR KMEŤO, nová hviezda hip-hopu KALI a svoje famózne umenie predvedú v BIKE S HOW aj cyklotrialoví majstri sveta a Slovenska.

Dôležitou informáciou pre verejnosť bude fakt, že tento festival krásnych áut je bezplatný a spoplatnená bude len registrácia do boja o trofeje pre vyladené autá.

"Brány" areálu sa otvárajú o 12.00, kde sa budú kvôli obmedzenej kapacite púšťať výlučne vozidlá adekvátne zameraniu akcie.

Druhý "Power" zraz sa usporiada v poslednú augustovú sobotu dňa 24.8. v Europa Shopping Center v Banskej Bystrici, no zatiaľ Vám prezradíme len toľko, že okrem zvučných mien zo slovenského show biznisu máme pripravené pre nadšencov tuningu 5.kolo slovenského šampionátu Cocaine Tuning Battle 2013 a after party v klube Ministry... ;)

Pre naladenie sa na tú správnu atmosféru si pozrite videozostrihy z prvých dvoch ročníkov: