POWER TUNING PARTY Bratislava

17. júl 2013Publikoval P. Kovács

Prvý tohtoročný zraz exkluzívnych áut usporiadaný pod taktovkou Power magazínu sa bude konať 27.júla v hlavnom meste. Návštevníkov čakajú v lukratívnom areáli parkovacích plôch nákupného centra Shopping Palace Zlaté Piesky v Bratislave unikátne atrakcie, krásne autá a bohatý sprievodný program. Jednodňová motoristická show sa bude opäť niesť v duchu nádherných, prestavaných áut, famóznych vystúpení a obľúbeného hudobného žánru hip-hop.

Na dejisko dorazia upravené vozy s cieľom zápolenia v jednotlivých kategóriách šampionátu Cocaine Tuning Battle 2013 a vybojovania si trofejí v doplnkových kategóriách organizátora zrazu. Okrem tuningových automobilov sú do exkluzívneho dejiska zrazu očakávané i oldtimery, luxusné superšporty, audio show car-y a tiež aj custom bike. Najkrajšie autá sa navyše predstavia v moderovanom tzv. Show&Shine na vyhradenej ploche s asistenciou nádherných modeliek. Ani tento rok sa Power Tuning party nezaobíde bez hlasitého revu motorov - merať sa budú decibely výfukov a hodnotiť aj krása zvukového prejavu vozidiel. Ako je to zvykom pri takýchto akciách, decibely sa nebudú šíriť len z kovových rúr, ale aj s extrémnych auto hi-fi systémov. Subwoofre sa budú triasť pod taktovkou profesionálnej poroty v rámci súťaže dB Drag vo vyhradenej zóne. Prvý krát do Bratislavy zavíta aj jedinečná LOW RIDER show z Viedne, v ktorej divákov presvedčí o "tanečných" schopnostiach špeciálne prestavaný,  prekrásny veterán "Porno-Benz". Podvečer sa k slovu dostane populárna disciplína „Light tuning“ s nádhernými svetelnými kreáciami v interiéroch a tiež exteriéroch vyleštených áut.

Power Tuning party

Popri kochaní sa v kráse jedinečných automobilov si na svoje prídu i fanúšikovia populárnej hudby a extrémnych športov. Na hlavnom pódiu sa predvedie stálica popovej scény IGOR KMEŤO, nová hviezda hip-hopu KALI a svoje famózne umenie predvedú v BIKE S HOW aj cyklotrialoví majstri sveta a Slovenska.

Dôležitou informáciou pre verejnosť bude fakt, že tento festival krásnych áut je bezplatný a spoplatnená bude len registrácia do boja o trofeje pre vyladené autá.

"Brány" areálu vonkajších - bočných parkovacích plôch (na strane od ulice Studenej) nákupného centra Shopping Palace sa otvárajú o 12.00, kde sa budú kvôli obmedzenej kapacite púšťať výlučne vozidlá adekvátne zameraniu akcie. V prípade daždivého počasia sa mokrá varianta usporiada v krytých parkovacích priestoroch v zadnej časti centra.

Power Tuning party

Tretí týždneň beží promo k podujatiu aj v samotnom nákupnom centre Shopping Palace, vystavené sú tuningové aj športové vozidlá.

Kategórie Cocaine Tuning Battle:

Audi, BMW, Mercedes

Ford, Opel

VW, Seat  old

VW, Seat modern

Škoda old

Škoda modern

French Scene

Italian Scene

Japan and Asia scene

Oldies

RAT & Other

+ Best engine, Best interier, Best of Best

Doplnkové kategórie zrazu:

TOP 5 - cena Power magazine, Best light (3 ocenení bez poradia), Top stance, Best sport car, Best VIP style, Najhlučnejší výfuk, najkrajší zvuk

Power Tuning party

Pevne veríme, že sa aj tento rok zhromaždí drvivá väčšina vozidiel známych zo stránok Power magazínu...

Harmonogram:         

12.00: otvorenie "brán" areálu zrazu - parkovisko Shopping palace

12.00: začiatok registrácie do súťaží - tuning, dB Drag

od 14.30: moderované Show&Shine (predvádzanie vybraných áut)

16.00: Low rider show - exhibícia č.1

16.00: bodovanie tuningu (doplnkové kategórie)

16.30: meranie dB výfukov + výber najkrajšieho zvuku

17.30: tanečné vystúpenie Phantoms Crew - hlavný stage

18.00: Low rider show - exhibícia č.2

18.30 - 19.00: Bike show

19.00: Igor Kmeťo - hlavný stage

20.00: Odovzdanie cien dB Drag - hlavný stage

20.20: Odovzdanie cien Tuning - hlavný stage

21.00: Kali - hlavný stage

21.00: Hodnotenie "light tuning"

22.00: Premietanie filmu Rýchlo a zbesilo 5 - autokino Shopping Palace

Časový plán sa môže korigovať v závislosti od počasia.

Power Tuning party

Po zotmení sa k slovu dostanú svetelné kreácie.

Informácie o dejisku, adresu a mapu nájdete tu:

https://www.shoppingpalace.sk/kontakty-otvaracie-hodiny.php