Rossi sa opäť blysol

02. máj 2013Publikoval P. Kovács

Valentino Rossi si prvý krát v živote vyskúšal NASCAR auto Toyotu Camry V8, ktorá má viac ako 650 konských síl. Pozrite si exkluzívne video, kde Valentino šokuje svojim talentom.

Globálne ikony motoršportu Valentino Rossi a Kyle Busch si spravili púť na Charlotte Motor Speedway v Severnej Carolíne, aby naplnili svoj osobný sen taký úžasný, ako je sama história športu NASCAR. Prinášame vám teraz exkluzívny materiál o akcii tejto talentovanej dvojice, ktorá sa radí do absolútnej špičky v disciplínach MotoGP a Nascar..

Rossi Nascar

Valentino Rossi si spoločne s jeho dočasným mentorom Rowdym vzal divokú Toyotu Camry, vybavenú agregátom V8 s výkonom 650 konských síl, aby v čo najkratšom čase zdolali trať oválu. To čo sa stalo následne v ostrej jazde na trati otriaslo celým svetom NASCAR aj MotoGP. Valentino zašiel kolo v takom čase, že by sa s ním podľa Kyla mohol dostať do ‘top 15’ celoštátneho šampionátu!
Monster Energy využilo príležitosť na zdokumentovanie toho, ako sa to celé dalo dokopy z pohľadu oboch legiend. Pozrite sa, ako The Doctor a Rowdy kombinujú veľkolepé štýli priamo tu:

Rossi Nascar

zdroj: Monster energy