STANCE forever!

18. marec 2014Publikoval P. Kovács

Aktuálne vydanie dvojmesačníka Power magazine ulahodí opäť fanúšikom vyladených kár so sexi postojom. V pestrom obsahu ešte v hojnejšom počte ako obvykle nájdete jedinečné vozy z domova, susedných Čiech, západnej Európy i zámoria so zameraním na impozantný stance, dosiahnutý za pomoci vzduchových podvozkov alebo štelovákov. Kochať sa môžu čitatelia v kráse vkusne rozčapených verzií modelov ako BMW 330d aj 740, Nissan 200SX, Škoda Superb, Audi A4, Infinity M35, či exotiky Acura CL.

Nissan 200SX stance

Domácim zástupcom spomenutých áut je Fuxxovo dielo, ktorého základom je kombík strednej triedy s výkonným naftovým trojlitrom. My sme túto EU - kompatibilnú kreáciu spoznali na vlaňajšej Power Tuning party v Bratislave a okamžite sme ju museli oceniť pohárom so štítkom "Best stance".  Vidiac fotky asi každý pochopí naše rozhodnutie, veď okrem dokonalého postoja tu ladí aj všetko ostatné.

BMW 330d tuning 

U západných susedov tiež letí trend decentných zásahov a z tamojšej scény sme pre vás tentokrát vybrali dve efektne prikrčené snehovo biele parádičky. Asi bolo už aj z úvode jasné, že Superba - a to navyše vo verzii kombi upraví pravdepodobne nejaký český tuner, no dodajme, že zásah Jakub vykonal s perfektným citom a výsledku nechýba naozaj nič. Druhým vozidlom od našich bratov je Marekova majestátna E38-ka s vidlicovým osemvalcom a množstvom OEM dielov, prezývaná len ako "Frost Slammber".

Skoda Superb tuning stance 

foto: Kevve, Fuxxo, Veth, Moravec

MG auto

Power magazine