Vidíme sa v Bratislave...

16. júl 2015Publikoval P. Kovács

Majitelia najnovších i starších, tiež športových, elegantných, či upravených automobilových skvostov sa stretnú 25.júla opäť v lukratívnom areáli nákupného centra Shopping Palace v Bratislave, na Zlatých Pieskoch. Podujatie Power Tuning party bude hostiť štvorkolesových rodinných miláčikov v hlavnom meste už po tretí krát, s cieľom ukázať širokej  verejnosti poklady, ktoré sa ukrývajú v garážach a dielňach po celej republike. Okrem totálne prekopaných show cars budú očakávané i zreštaurované youngtimery, luxusné superšporty aj veľké železá spoza veľkej mláky.

ptp ba 

Aby to nebolo len o exhibícii bez nádychu súťaženia, bude možnosť bezplatného registrovania sa do boja o cenné trofeje v rámci úplne nových kategórií česko-slovenského seriálu TotalDip Tuning Battle 2015. Navyše ako je tomu už dlhšie roky zvykom, tie budú opäť doplnené o viaceré zaujímavé kategórie vypísané redakciou časopisu Power magazine - zamerané na postoj, VIP štýl, svetlú výšku alebo kreatívny nápad v rámci úprav. Na "plachte" sa vystriedajú v moderovanom Show&Shine za asistencie nádherných modeliek najkrajšie autá, merať sa budú decibely výfukov, hodnotiť krása zvukového prejavu vozidiel a na konci dňa sa po zotmení k slovu dostanú svetelné efekty zabudované do interiéru aj exteriéru vozidiel.

ptp ba 

Zvukovú kulisu výstavy bude okrem revu agregátov dotvárať aj masívna hudba šíriaca sa z extrémnych audio aparatúr, keďže na parkoviskách Shopping Palace prebehne aj súťaž dB Drag. Okrem merania akustického tlaku si na svoje prídu i fanúšikovia kvalitného ozvučenia, keďže sa bude súťažiť aj v disciplíne EASCA Sound Quality. Perličkami bohatého programu budú exhibície Mustang klubu a amerických muscle cars, vystúpenia skákajúceho auta v "Low rider show", súťaž o najnižšie auto zrazu "Car Limbo", horúce zápasy dievčat v blate, "Sexi car wash" a konať sa bude zraz kultovej značky Subaru. Perličkou výstavy budú krásne Twiinsky, ktoré zapózujú pri vybraných autách, vyberú svojho favorita na extra cenu a na záver automobilovej oslavy napokon zaspievajú aj svoje letné hity.

ptp ba 

Dôležitou informáciou pre verejnosť je fakt, že tento festival krásnych áut je bezplatný a ani registrácia do boja o trofeje pre vyladené autá nebude spoplatnená. "Brány" areálu vonkajších parkovacích plôch nákupného centra Palace Shopping sa otvárajú o 12.00, kde sa budú kvôli obmedzenej kapacite púšťať výlučne vozidlá adekvátne zameraniu akcie.

ptp ba 

Harmonogram:         

12.00: otvorenie "brán" areálu zrazu - parkovisko Shopping Palace

12.00: začiatok registrácie do súťaží - tuning, dB Drag

od 14.30: moderované Show&Shine (predvádzanie vybraných áut na plachte)

15.00: US Car show - pred hlavným stage

15.30: Súťaž o najnižšie auto zrazu "Car Limbo" - pred hlavným stage

16.00: Low rider show - exhibícia č.1

od 16.00: bodovanie tuningu (kategórie Power magazine)

16.30: meranie dB výfukov + výber najkrajšieho zvuku

17.30: Sexi car wash

18.30: Fotenie pri autách s Twiins

19.00: Low rider show - exhibícia č.2

19.30: Mud wrestling

20.00: Odovzdanie cien dB Drag - hlavný stage

20.20: Odovzdanie cien Tuning - hlavný stage

21.00: Twiins - hlavný stage

21.00: Hodnotenie "light tuning"

Adresu dejiska a mapu nájdete TU: https://www.shoppingpalace.sk/informacie/cesta-k-nam

 

Kategórie Power magazine: Best stance, Cena TWIINS, Best muscle car, Best sport car, Best VIP style, Best youngtimer, Best of East Block, Najhlučnejší výfuk, Best light, Najnižšie auto zrazu

ptp ba

ptp ba

ptp ba

ptp ba

ptp ba

ptp ba

ptp ba

ptp ba

ptp ba