Wangan Warriors: End of Year ´14

26. november 2014Publikoval P. Kovács

Miňo sa nám opäť hlási! Náš fotograf Milan Dzadik  opäť posúva na Slovensko momentky z diania na belgickej scéne - tento krát z posledného, tohtoročného meetingu masívneho klubu Wangan Warriors. Členovia pár rokov fungujúceho, no o to viac populárneho klubu si dali rozlúčkové stretnutie 23.novembra a to priamo v centre mesta Oosterhout, na priestranstvách nákupného centra. Zgrupovať zaujímavých pár sto áut je v prípade tejto JDM komunity detskou hračkou, stačí info na webe, rozposlanie priamych e-mailov a na jednom mieste sa zídu fajnovky pochádzajúce z ďalekého východu v takom počte, o akom sa v našich končinách môže iba snívať.

JDM 

Ak hľadáte na fotkách totálne pozmenené leštenky, tak ste klikli na nesprávny článok. Toto je o inom. Klub Wangan Warriors je o životnom štýle ľudí, ktorých spája ten istý koníček - holdovanie japonským, športovým autám rozličných ročníkov, rôznych žánrov a priateľské stretávanie sa na príjemnú debatu. Čo sa týka samotných úprav, tak ide o čistý JDM štýl, prípadne snahu dostať auto do čo najpôvodnejšieho vzhľadu s tým, že samozrejme je odporúčané ak je pod kapotou slušnejšia nálož a pod autom kvalitný podvozok. Odvážnejší siahnu na nejaký ten umiernenejší bodykit alebo karbónové diely, či racingové detaily. Ale všetko len v rámci normy...

JDM

JDM

JDM

Nápis "THIS IS MY MUM´S CAR" je vám nie náhodou povedomí ;). Recenziu tejto fajnovej 200SX sme vám ponúkli v marcovom vydaní PM.

JDM

JDM

JDM

JDM

JDM

JDM

JDM

JDM

Toyota Celica prvej generácie je ešte aj v západnej časti kontinentu zriedkavým kúskom.

JDM

JDM

JDM

Veru aj tento prekrásny Datsun už figuroval na našej titulke!

JDM

JDM

JDM

JDM

JDM

Večná krása, večný imidž... Mazda RX-7.

JDM

JDM

Supre stačí málo mejkapu a VŠADE si ju pozrú...

foto: Milan Dzadik